Birimimiz ilk toplantısını gerçekleştirdi

20.11.2023 tarihinde, Trabzon Üniversitesi Engelli Birimi Koordinatörü Burcu AKTAŞ başkanlığında engelli öğrenci danışmanları ile toplantı gerçekleştirilmiştir. Microsoft Teams üzerinden online olarak yürütülen toplantıya; Öğr. Gör. Sayinur ŞAKI(Vakfıkebir Meslek Yüksek Okulu), Dr. Öğretim Üyesi Canan CENGİZ(Lisansüstü Eğitim Enstitüsü), Öğr. Gör. Fatih ARSLAN(Şalpazarı Meslek Yüksek Okulu), Araş. Gör. Dr. Aygün ÖZSALİH(İletişim Fakültesi), Dr. Öğretim Üyesi Raziye ERDEM(Fatih Eğitim Fakültesi), Öğr. Gör. Bihter AKYOL DAYI(Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi), Öğr. Gör. Mustafa AYDIN (Devlet Konservatuarı) katılmıştır. Toplantı gündemini üniversite bünyesinde öğrenim gören özel gereksinimli öğrenciler ve ihtiyaçlarının belirlenmesi oluşturmuştur. Toplantıda üniversite bünyesinde öğrenim gören öğrencilerin belirlenmesi için 24.11.2023 tarihine kadar zaman aralığı verilmesinde karar kılınmıştır. Toplantıda ayrıca güncellenmiş olan “Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü Yönergesi” hakkında konuşulmuştur. Gerçekleştirilecek olan ikinci toplantının gündem maddesi ise “engelli öğrenci temsilcisin seçilmesinin” olmasına karar verilmiştir.