Birimimiz özel gereksinimli öğrencilerimizle koordinatörlük bilgilendirme toplantısını gerçekleştirdi

Koordinatörlük Bilgilendirme Toplantısı

Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Burcu AKTAŞ önderliğinde, üniversitemiz bünyesinde eğitim gören ve birimimize kayıtlı özel gereksinimli öğrencilerle üniversitemiz bünyesinde bulunan OBAM kantinde bir araya gelindi. Toplantıya koordinatör ve 6 öğrenci katıldı. Toplantıda koordinatör ve öğrencilerin kendilerini tanıtmasının ardından koordinatörlüğün amaçları ve hedefleri tanıtıldı. Öğrencilerimizin gereksinimlerinin, istek ve taleplerinin masaya yatırıldığı toplantıda öğrenciler okuldan, birimimizden, hocalardan ve arkadaşlarından beklentilerini aktardılar. Öğrencilerin ifade ettikleri beklentiler not edilerek kayda geçirildi. Toplantının diğer gündem maddesi olan öğrenci temsilcisi seçilmesine yönelik olarak öğrencilere bilgi verildi ve aday olmak isteyen öğrencilerin 02.01.2024 tarihine kadar adaylıklarını birimimize bildirmeleri istendi. Öğrencilerle çekilen hatıra fotoğrafı ve derslerinde başarı dilekleri ile toplantı sonlandırıldı.