Lise Öğrencilerine Farkındalık Etkinliği Düzenlendik

Fatih Eğitim Fakültesi Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü, Özel Eğitim Bölümü ve Özel Eğitim Kulübü iş birliyle özel gereksinimli öğrencilere yönelik farkındalığı artırmak amacıyla lise öğrencilerine yönelik farkındalık etkinliği düzenlendi.  A Blokta gerçekleştirilen  etkinliğe, Düzköy Anadolu Lisesi ve Düzköy Nazım Kayhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin değerli öğretmenleri ve öğrencileri katılım gösterdiler. Özel Eğitim Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Raziye ERDEM, Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Burcu AKTAŞ ve Özel Eğitim bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Pınar YAŞAR HAYAL özel gereksinimli öğrencilerle ilgili sunumlarını gerçekleştirdiler. Sunum sonunda öğrenci ve öğretmenlerden gelen soruları yanıtladılar. Etkinlik anı fotoğrafı ile sonlandırıldı.